Waarvoor kun je bij Creativv terecht?

Creativv ontzorgt ondernemers in PR, offline- en online marketingcommunicatie, het schrijven van (online) teksten en het ontwerpen van reclamecampagnes en -uiting. Je hebt één aanspreekpunt voor al je PR, zowel in adviserende als uitvoerende rol.

Marketing- en communicatie advies

Een marketingcommunicatieplan start bij de identiteit van je bedrijf. Waar staat je bedrijf voor en wat wil je uitstralen naar je (toekomstige) klanten. We stellen vast wat je strategische doelen en je doelgroepen zijn. Dit vertalen we naar een campagne waarbij we kijken naar de boodschap die we op de doelgroep willen overbrengen en schrijven hier concrete teksten voor. Denk hierbij aan je huisstijl en de doorvertaling naar je communicatiemiddelen, als website, social media en brochures. Met elkaar ontwikkelen we de PR-campagne van A tot Z.

Communicatie & tekstschrijven

Een goede communicatieboodschap is de kern van de verkoop van je product of dienst. Hoe overtuig je je (toekomstige) klant om juist bij jou je product of dienst af te nemen? Het proces om te komen tot de kern van de boodschap, begint bij jezelf. Vaak weet je wat je verkoopt, maar om het daadwerkelijk goed op papier te zetten, is lastig. Creativv helpt je hier graag bij.
Creativv | Hoofdafbeelding homepage: Tekst schrijven, SEO

Grafisch vormgeving & -ontwerp

Naast dat Creativv de plannen opstelt, ontwerp Creativv ook de communicatiemiddelen, zelf. Communicatiemiddelen die in dezelfde huisstijl ontwikkeld zijn, versterken elkaar waardoor je bedrijf opvalt. Denk hierbij aan een logo, visitekaartjes, flyers, kaartjes, posters, folders, menukaarten, online banners, stickers en zeildoeken. Zo word je huisstijl in je gehele online- en offline communicatie meegenomen en heb je één aanspreekpunt voor je PR.
Creativv | Hoofdafbeelding homepage: Logo, huisstijl, brochures, visitekaartjes, flyers en online banners ontwerpen

 

Hoe werkt Creativv?

Creativv start met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je wensen. Op basis daarvan start Creativv met het opstellen van een offerte. Na akkoord gaat Creativv aan de slag om je wensen als het schrijven van een marketing communicatieplan, het opzetten van een marketingcampagne, het schrijven van webteksten of het ontwerpen van je logo, huisstijl of communicatiemiddelen uit te voeren. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dit kan in een persoonlijke afspraak, telefonisch of via email zijn. Heb je vragen? Neem gerust contact op.